Welkom

Hotel ***  "La Petite Ourse" (de kleine beer) biedt een aangename hotelaccommodatie voor wandelaars, golfers, fietsers en liefhebbers van de Ardennen. Het hotel ligt in de groene vallei van het riviertje de Aisne, in het hart van de Belgische Ardennen. 
La Petite Ourse beschikt over 18 comfortabele kamers, allen met eigen badkamer (toilet, wastafel en bad of douche).

Direct vanuit het hotel starten wandelingen (ook zeer geschikt voor nordic walking) en mountainbikeroutes. Via het hotel kunnen kanotochten en tochten te paard georganiseerd worden. In de winter zijn er ski- en langlaufmogelijkheden op 15 km afstand. Op 7 km afstand ligt de prachtige golfbaan van Durbuy. Golf Five-Nations in Mean ligt op ca. 35 minuten rijden vanuit het hotel.
La Petite Ourse is ook een uitstekende uitvalsbasis voor uw (motor-) toertochten.

In de directe omgeving zijn tal van aantrekkelijke uitstapjes te maken zodat u zich, ook bij slecht weer, prima kunt vermaken. Plaatsjes zoals La Roche-en-Ardenne, Durbuy (het kleinste stadje van Europa) en Weris (de megalithische hoofdstad van België) liggen binnen handbereik. Zo liggen cultuur, gastronomie en mooie terrassen op een steenworp afstand. 

Het hotel is gedurende het hele jaar open. Het hele jaar bieden wij onze wandelarrangementen, midweekarrangementen, motor arrangementen (wandel arrangement met bagage vervoer, in combinatie met twee overnachtingen bij een andere mooie locatie in onze omgeving) aan.

Ook voor uw vergaderingen & managementtrainingen en workshops & cursussen biedt La Petite Ourse goede mogelijkheden.