Waar ligt het?

map

 

 

 

 

 

Coördinaten GPS
50 16 03 / E: 05 33 39

Het hotel is met eigen vervoer goed bereikbaar.

Het hotel biedt ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor motorrijders en fietsers is er een overdekte stalling aanwezig.

Vanaf Maastricht

neemt u de E25 richting Luxemburg. U neemt hier afslag 49 richting Manhay, Erezée en Hotton. U blijft deze weg volgen tot dat u het dorpje Erezée gepasseerd bent. Na Erezée neemt u op de rotonde van Pont d’Erezée de afslag Amonines.

Na 3 kilometer arriveert u in Amonines, waar u La Petite Ourse direct aan uw linkerhand vindt. 

Vanaf Brussel

Vanaf Brussel volgt u de E411 tot afslag 18 waar u de N4 gaat volgen richting Bastogne. Bij Marche-en-Famenne verlaat u de N4 en volgt u richting Hotton. In Hotton gaat u direct na de brug over de Ourthe rechtsaf richting Erezée. Na het passeren van de dorpjes Soy en Fisenne neemt u op de rotonde van Pont d’Erezée de afslag Amonines. Na 3 kilometer arriveert u in Amonines. La Petite Ourse vindt u direct aan de linkerzijde van de weg. 

Met de trein

Komt u met de trein, het dichtstbijzijnde station is in Melreux (op ca. 10 km van Amonines). Voor treininformatie: de NS in Nederland (www.ns.nl) (voor informatie tot aan station Luik, Antwerpen en/of Brussel) en de NMBS/SNCB in België. (www.b-rail.be).